“Sommer Cable betyr kvalitets kabel og er kjent for sin høye kvalitet på instrument og signalkabler og tilbyr et bredt utvalg av DMX-kabler”

Sommer Cable i Tyskland ble grunnlagt i 1999 av musiker og nyskapende gründer Friedhelm Sommer og administrerende direktør / medmusiker Rainer Blanck.

Sommer Cable Sommer Cable betyr kvalitets kabel og er kjent for sin høye kvalitet på instrumentkabler, installasjonskabler og signalkabler og tilbyr et bredt utvalg av DMX-kabler, XLR-kabler, Jack-kabler, distribusjonskabler og strømkabler.

Sommer Cable har to typer plugger på sine produkter, Neutrik og sitt eget Hi-Con merke, begge av ypperlig kvalitet

Sammen med produksjonsleder Pascal Miguet bygde de Sommer-kabel til et nyskapende utviklings- og produksjonsselskap med en katalog på over 12000 produkter for A/V-installasjon, pro-lyd, kringkasting, video, musikk, IT og HiFi-markedet, med partnere i over 50 land.

I 2015 ble Sommer Cable America Inc., et heleid datterselskap av Sommer Cable Tyskland, etablert i Santa Rosa, CA av den nye administrerende direktøren Martin Ucik.

Selskapet vil forsyne de amerikanske markedene med Sommers bredt spekter av innovative og høykvalitets kabel-, koblings-, scene-, PA-, hardware- og Audio / Video-installasjons- og distribusjonsprodukter. SOMMER CABLE tilbyr en trykt katalog på 500+ sider, som kan bestilles her